UwSoftware.nl

Voor een natuurlijke samenwerking.


Software op maat.... Uw software op Uw maat!

Softwareontwikkeling is onze voornaamste bedrijfsactiviteit. Wij ontwikkelen onze applicaties op de specificaties van de klant en aan de hand van onze eigen structurele- en codeer- standaarden, dit uiteraard nadat is gebleken dat maatwerk echt noodzakelijk is en dat er geen mogelijkheden zijn om de reeds, door onze opdrachtgever, aangeschafte middelen in te kunnen zetten om het gestelde doel te bereiken.

Vaak kan het inzetten van maatwerk een hoop teleurstelling (of extra werkzaamheden) voorkomen aangezien de applicatie speciaal ontwikkeld is om uw bedrijfsproces te ondersteunen.

Bij de ontwikkeling van onze applicaties maken wij voornamelijk gebruik van de Microsoft ontwikkel tools, dit omdat de meeste van onze klanten ook gebruik maken van de omgevingen van Microsoft en zodoende een maximale koppeling voor een minimale investering kan worden gerealiseerd. Zo kan het ook dat wij niet alleen applicatie's bouwen voor het top segment in het MKB maar ook voor bijvoorbeeld kleine detaillisten en eenmanszaken, zelfs deze categorie-en verdienen de investeringen meestal binnen 1 jaar terug.

Vraag meer informatie voor uw persoonlijke oplossing!

 

gebruiker
Wachtwoord